• de lokale omroep
  • lentebloeiers in breezand
  • voorjaar hyacinten breezand 
  • voorjaar windmolens wieringermeer
  • voorjaar wieringer weiland
  • oosterland2
  • de lokale omroep
Banner

GiGa LIVE weer terug in Concordia

Dit artikel is geplaatst op .

Giga Live, een band die al jaren ‘de lekkerste band’ van Nederland is, komt na 5 jaar weer terug in Concordia Hippolytushoef. Dit alles gaat vanavond plaatsvinden en ook de volwassenen kunnen hun plekje weer terug  vinden in het aloude partycentrum.

Al sinds 2000 speelt “Giga Live” door heel Nederland, van feesttenten en kermissen tot grote evenementen en festivals. De laatste optredens op Wieringen waren op de Flora van 2006 en 2008 en diezelfde jaren ook in Concordia, wat toen een groot succes was. Dit heeft de nieuwe eigenaar van Concordia, in samenwerking met evenementenbureau MY Web & Events, doen besluiten Giga Live weer te boeken voor een optreden.

Partycentrum Concordia is grotendeels nog zoals het altijd is geweest, met de gezellige “bruincafé” inrichting. Wel zijn er een aantal dingen aangepast aan deze tijd, waaronder de uitgebreide lichtinstallatie aan het plafond wat zeer mooie effecten geeft.

Concordia is de laatste jaren een plaats geweest voor de jeugd. Zaterdag 5 mei heeft een andere insteek, “Back to the old times”. Terug naar de tijd dat Concordia ook de plaats was voor de volwassenen.

Daarom is de leeftijd voor deze avond ook gezet op 18-88 jaar, met natuurlijk een knipoog naar 88. Hiermee willen we aangeven dat het een avond is voor alle leeftijden.

Kortom, oude tijden herleven in Concordia. De zaal opent haar deuren om 21.30 uur en het optreden van Giga Live zal om 02.30 uur eindigen. Meer informatie is te vinden op www.clubconcordia.nl

GiGa bestaat uit:

Marjet van den Brand - zang
Erik Venloblerik - drums & zang
Leon Schuijt – bas & zang
Patrick van Diepen – gitaar & zang
Hubert-Jan Horrocks – toetsen & zang
Voor impressie band

 

 

Banner